Møt salgs- og markedsansvarlig for Lønnebakke Næringspark

Tore Møgster er ansatt som salgs- og markedsansvarlig for dette byggeprosjektet. Han gleder seg over den gode mottakelsen i markedet.

– Jeg har jobbet mange år i denne bransjen og visste ikke helt hva jeg skulle forvente da jeg tok fatt på denne jobben. Men prosjektet har fått en “flying start” og er svært godt mottatt i markedet. Dette gir et skikkelig “kick” til videre arbeid, sier Møgster.

Bred erfaring og kompetanse

Selv har han lang erfaring fra byggebransjen og har blant annet vært administrerende direktør for Fritzøe Eiendom hvor han var ansvarlig for store og profilerte byggeprosjekter som eksempelvis Sanden Brygge i Larvik og flere andre byggeprosjekter i Vestfold og Telemark. Han har også ledet energi- og klimasatsningen til engrosselskapet Brødrene Dahl Norge og vært med å bygge det grensesprengende Multikomforthuset sammen med Snøhetta på Ringdalskogen I Larvik.  Før Møgster takket ja til jobben som salgs- og markedsansvarlig for Lønnebakke Næringspark, var han leder for Nature Compact Living som bygger om containere til high-end bærekraftige hytter som plasseres i flotte naturomgivelser. 

Møgster er opptatt av at Lønnebakke Næringspark skal tilføre noe til regionen og være en viktig tilvekst for næringslivet i området. Han ønsker at både publikum og aktører i næringslivet skal bli glad i Lønnebakke Næringspark og ser allerede nå konturene av hva dette området kan bli og betydningen det vil få.

«Det er veldig gledelig at visjonen brødrene Lønnebakke hadde da de startet denne prosessen for over 10 år siden nå endelig kan bli en realitet. Og for meg er det kjempespennende å få lov til å være en del av dette, sier Møgster.»