Et nytt knutepunkt langs E18

– Interessen er formidabel! Vi har hatt en fantastisk start på dette byggeprosjektet, sier salgs- og markedsansvarlig for Lønnebakke Næringspark, Tore Møgster.

Det arbeides nå for fullt på Område 1 som totalt er på 185 mål. Dette området skal planeres flatt og klargjøres for tiltredelse av kunder tidlig i tredje kvartal 2021. Område 1 er øremerket aktører fra service- og serveringsbransjen. Denne tomten er “indrefileten” som skal være til glede for folk på farten som ønsker et stopp underveis. Området har svært god eksponering ut mot E18. Interessen er stor, over all forventning egentlig. Vi har per nå cirka 20 konkrete interessenter hvorav mange av dem allerede har ytret ønske om å skrive avtale med oss.

Fantastisk service fra lokalmiljøet

– Vi har møtt en fantastisk service fra både Porsgrunn kommune og Vekst i Grenland som på alle måter bidrar til samskapning og økt næringsvekst sammen med oss. Det er sjelden vi møter en interesse og en service som likner på det vi har opplevd her, sier salgs- og markedsansvarlig for Lønnebakke Næringspark, Tore Møgster. 

– Det er spennende å være med på å bygge opp noe helt nytt som vil være en positiv tilvekst til næringslivet i denne regionen, samt bli et kjærkomment stoppested for alle reisende her, fortsetter Møgster.

Arbeidet er i rute

Etter å ha ventet i mange år på at første spadetak skulle tas, er prosjektet i rute i forhold til den fremdriftsplanen som er laget. I tredje kvartal 2021 kan de første kundene komme til Lønnebakke Næringspark. Informasjon om fremdrift og hvem som skal etablere seg her vil komme fortløpende på denne nettsiden, det er bare å følge med.

– Jeg håper og tror at vi kan holde trykket oppe og være i rute med vårt arbeid gjennom hele byggeprosjektet. Det er veldig gøy å endelig være igang og se den store interessen og engasjementet rundt Lønnebakke Næringspark, avslutter Møgster.