Den største ladestasjonen

Project manager Lisa Roll Solberg fra Mer og daglig leder Terje Rønning i Grenlandsporten var svært fornøyde med den nye ladestasjonen.

Mer Ladestasjoner er etablert rundt 300 steder i Norge. Nå har de åpnet sin største stasjon – i Grenlandsporten.

– Dette blir et viktig trafikknutepunkt, og et spennende sted å etablere seg. Det er gøy å skape gode opplevelser når folk stopper for en pause. Samarbeidet med Burger King blir derfor ideelt. Både kropp og bil kan bli ladet, sier Lisa Roll Solberg, project manager i Mer Norway AS.

I Grenlandsporten kan 18 biler lade samtidig, og med 400 kW tilgjengelig på ladestasjonene, har den også en av de raskeste ladehastighetene i markedet.

– Det var moro å være til stede på åpningen. Vi hadde gratis lading noen timer, og fikk gode samtaler med flere av kundene. Det er viktig for oss, både å høre på kunder og informere om hva vi kan tilby. I så henseende er vår autocharge-løsning både spennende og brukervennlig. Den går i korthet ut på å gjennomføre en kort aktivering i Mer-appen første gang du bruker tjenesten. Deretter er det bare å plugge i laderen, så starter den umiddelbart. En svært enkel kundereise, poengterer Solberg.

Stasjonen er også bygd opp med kontaktløs betaling, såkalt tæpping.